Oh daddy dear,you know you're still number one.


 But girls, they wanna have fun.

take me as i am.


Imorgon är jag ledig. WIO. Först ska jag till läkarn och sedan ska jag fota Felicia och Julia. Har inte fotat på länge, så det har jag saknat.

RED.




Hej. Nu när man är hemma och har ont är det okej att vara lite egoistisk och leka med webbcameran.

jag gav upp för länge sen.




Sitter och kollar på gamla bilder från Gotland, hittade dessa som jag tycker mycket om. Borde egentligen plugga.


idol felix


Idag inne i stan träffade vi på den här sötnosen som stod och sjöng. Jätte söt var han när han stod där och sjöng och log när alla tog fram sina mobiltelefoner.

Town


Nu ska jag bara klä på mig, sen sticker jag in mot stan för en shopping runda. Sen när jag kommer hem blir det massa pluggande. Ska även försöka fixa designen lite.

Fredags mys


hej bloggen. sitter nu vid våran nya lilla mini data. super söt är den, men lite svårt att skriva. aja. snart ska jag ut med tjejerna. vi ska köpa godis och bara ha det mysigt. imorgon så ska jag och fillefjonkan åka in till staden och shoppa lite. me like. men nu måste jag skyna med, ska försöka bättra mig med bloggningen. puss hej.

och nu vill hon falla fritt.


Förlåt igen för dålig bloggning, ska skärpa mig! Just nu sitter jag med matte boken framför mig och godis vid sidan av. Ikväll så ska jag skita i träningen och bara vara hemma och ta det lugnt. Känner att jag inte mår direkt bra. Ska snart ner till vårdcentralen med mamma och ta lite tester. Whis me luck.

ingenting.

HEJ. Sitter nu och försöker att plugga lite. Inte det roligaste som finns direkt. Snart om någon timme så ska jag stick iväg och träna, känns riktigt bra.

I'll stand up with you forever.


En söndag. En outfit, inte dagens. Efterssom idag kommer jag säkert gå med pyjamasen på hela dagen. Slapp-söndag. Ska plugga till mitt prov, ska städa mitt rum.

bloggtorka.

Börjar blogga på måndag igen!


du sa du behövde tid, du hade tid.





det finns ingenting kvar.


SJUK! Kan det bli värre? Jag som vill gå på Håkan ikväll!

ta mig till kärlek.


Håkan i morgon! :D

du får mig aldrig att stå still.


Idag är jag hemma från skolan. Har världens huvudvärk som kommer och går och sedan har jag lite feber. Men snart så ska jag sticka iväg och rida. Nu är biljetterna bokade, så glad!

Wake me up when september ends.


Idag är det första semptember. Ikväll bokas Winnerbäck biljetterna. lycka!


RSS 2.0