roads.


Sådär ja. En blid på lucia kandidaterna. Nu om en stund kommer Marcus hit, och sedan tar vi oss in mot staden och ska kolla på bio. Vi ska se på The box, vet inte riktigt vad det är för film. Men Marcus hade hört att den var bra, så vi får se. Men nu så ska jag börja göra mig i ordning.

1 advent.

Hej bloggen. Nu har jag precis vart nere i centrum och kollat på Felicia och isabelle och 6st till som har presenterat sig, eftersom dom är lucia kandidater. Lägger in lite bilder senare. För nu har jag lite brottom, ska hem till mormi och morfis och fira lite första advent.

bubbly.




new moon


HEJ. Nu är Marucs påväg hit. Så jag passar på att blogga lite,. fftersom jag inte har gjort det på några dagar. Senare ikväll så ska jag och tjejerna iväg på bio och kolla på New moon. Hoppas den är lika bra som 1an. Man blir ju riktigt kär i Edward.

Roses are red and violets are blue.


They both look pretty good baby but then so do you.

HEARTBEATS.


here comes the sun.


HEJ. Idag var det en helt vanlig skoldag, hade dock lite sovmorgon men det är bara ett stort pluss. Idag var alla tillbaka i klassen, förra veckan var det endast 4 av 9 tjejer i klassen. Men nu är alla tillbaka! Nu sitter jag och pluggar och senare kommer Mackaronen (marcus) :)

life is a flower.


Gotland 09.


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.


Godmorgon(?) Nu sitter jag här fortfarande i pyjamas och pluggar matte som bara den. Har nyss kollat på några avsnitt från OC, saknar den serien verkligen! Och så har jag proppat i mig ben and jerrys till frukost. Idag är det söndag, och det är min hunds födelsedag! Hela 6år.

you give me feelings that i adore.


HEJ. Fotomässan var ganska kul, plockade på mig lite tidningar och så, kollade på utställning och sådant. Snart om ett stund så ska jag hem till Vanessa med Jossan och Felicia. Vi ska nog bara kolla på film och ha det mysigt.


ett sällsynt exemplar.


Fotomässan.


Nu har jag precis vart hos tandläkarn, fick vänta i 45 minuter på min tid! Så nu måste jag springa ner till bussen. Ska till fotomässan med Vanessa. Hör av mig senare. Ha en bra dag.


Varning för ras.


HEJ. Kom hem från skolan för en stund sen. Nu är det äntligen helg! Det är inte många veckor kvar till Jul heller. Idag är det ju också fredagen den 13, men jag har inte råkat ut för något ÄN (pepparpeppar) Snart kommer mami hem med BEN AND JERRYS till mig. Ikväll så vet jag inte vad som händer, men någonting blir det iaf hoppas jag.

dom hade mycket att säga.


HEJ. Sitter nu hemma med Felicia och pluggar lite. Vi har kollat lite på gymnasie och sånt lite också. Jag har ingen aning om vad jag ska gå, men har några funderingar. Senare i kväll så ska jag träffa Marcus. Men nu ska jag fortsätta plugga. Pusshej.


dina ögon kan krossa min värld.


HEJ. Skolan var hur skön som helst, musik syslöjd matte och svenska. Så det var bara sköna lektioner, förutom matten kanske. Efters skolan så gick jag hem till Marcus och kollade lite på tv och mös. Åkte snare till stallet och red. Imorgon så har jag 4timmars håltimme, så jag vet inte vad jag ska göra under den långa tiden.

There was a time when my world was filled with darkness.


Hej. Idag var jag som sagt hemma från skolan. Men endå så har jag pluggat lite. Men för det mesta har jag legat i sängen och degat. Gjorde amerikanska pannkakor till mej och Mamma till lunch. Mamma är också hemma och är sjukling. Men nu böjar febern försvinna, så det blir skola imorgon. Så skönt att jag har en kort och inte så jobbig dag.

sol vind och vatten.


Saknar solen och värmen.


Pärlor.


Jahapp. Då har man tagit vaccinet mot gris sjukan. Tror jag stannar hemma från skolan i morgon, har feber och är jätte hängig.

winnerbäck.


När natten är här ska jag lämna allt tillbaks.


Lasse igår var GRYMT. Stod nästan längst fram vid scenen, så vi kunde tom se vad han hade för skor på sig. Idag så blir det en slapp dag och lite plugg. Sedan så ska jag träffa Marcus också.

.

Hej. Gårkvällen spenderade jag med min underbara vän Felicia. Vi kollade på film och tjockade i oss massa gott. Nu så ska jag göra mig i ordning och sedan blir det WINNERBÄCK!


stackars hon som har det bra.


HEJ. Skoldagen har rullat på som vanligt. Äntligen fredag imorgon! Veckan har gått jätte fort tycker jag. Just nu så försöker jag plugga till mitt prov jag har i morgon. Men huvudet värker som bara den, och ipren funkar ju inte.. Känns som om jag håller på att bli sjuk. Men jag måste ju bli bättre tills på lördag (lasse♥)

allting är nästan perfekt.


YO. Första skoldagen idag då. När jag kom till skolan så fick vi reda på att vi hade håltimme första lektionen, och tänk vi kunde ha fått sovit en timme extra! Menmen, resten av dagen bara rullade på. Nu efter skolan så har jag bara suttit och pluggat hemkunskap, duktig som jag är.

RSS 2.0