trött på natten, trött på dan.


HEJ. Skolan idag var ganska lugn. Efter skolan så åkte jag, Julia & Felicia ner till centrum och tog en liten fika. Träffade även på Alice där nere. Efter det så skulle dom åka på deras dans, och jag åkte hem. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Nu om någon timme så ska jag och mamma gå och träna. Önska mig lycka till!


tidvis.


Jag har saknat din hand, har saknat din röst. Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst.



Elina.





Lördag

Fotona på Elina blev jätte bra! Lägger in några i bloggen senare. Nu har jag precis färgat håret. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mej och sedan gå hem till Julia och äta pizza och ha det trevligt.


Förlåt

Förlåt förlåt för det dåliga uppdateringen. Ska bättra mej. Idag om en liten stund kommer en gammal barndomsvän hem till mej, det ska bli kul att träffas igen. Sen lite senare på eftermidagen så ska jag fota Elina. Men nu så måste jag göra mig i ordning. Uppdaterar senare.

Mickey Mouse.


Solen skiner ute. Men endå sitter jag inne, instängd i mitt rum med winnerbäck/coldplay i öronen. Orkar inte gå ut och göra något, har så ont i kroppen.

love.



Min nya kärlek.

yellow.

Hej bloggen! Kom precis hem från Felicia. Kvällen va riktigt kul. Fick gå runt och sälja öl till alla. Så nu har jag öl precis över hela mig, och alla mina kläder stinker. Så ska ta och hoppa in i dushen snart. Men kul var det, fick ju gratis konsert också. När Yellow spelades så släppte dom massa stora gula bollar i publiken, fint var det.

Viva La Vida.

HEJ. Idag åkte jag,mamma och pappa till skärholmen för att kolla lite. Köpte en jätte mysig tröja, och en tsha och mina älsklings skor! Är super glad, och dom är super snygga! Nu så håller jag på att fixar mig och lite sånt. Vid fyra tiden så ska vi ta och åka mot stadion och jobbajobbba. Sen efter det så åker vi hem till Felicia och slaggar, så det kommer inte bli någon bra uppdatering idag. Menmen, nu ska håret fönas och sedan plattas. Vi hörs!

Jag får lixom ingen ordning.


Ni har väll inte missat Lars nya låt? Albumet kommer ut 21 september!

Trouble.


When you lose something you can't replace.


Felicia ringde precis och frågade om jag ville följa med henne i morgon och jobba på COLDPLAY. Och självklart tackade jag inte nej, pengar får man aldrig för mycket av. Och förhoppningsvis kommer vi också kunna se Coldplay! Ikväll så ska jag träffa Julia och Emma, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert bra!


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.



Du springer aldrig ifatt,när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt,men är livrädd att fastna här. Nu kan det vara för sent att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu,som jag hade dig förut.

sum 09

-gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
oja

- vilka länder besökte du?
Grekland

- vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?
Det är nog många.

- största misstaget?

Gjorde nog inget stort misstag.

- har du varit sjuk eller skadat dig?

 Nej

-Bästa köpet?

Min vita klänning nog.

- Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran.
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket.
-vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?
" I know you want me" och "Fairytale"
 -va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare tror jag.
- vad önskar du att du gjort mer?

- vad önskar du att du gjort mindre?
suttit vid datorn o tvn kanske ;)
- hur tillbringade du midsommarafton?
På landet med vänner.
- bästa boken du läste i sommar?
Innan jag dör.
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Satt på planet till Kreta
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Nej.
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
Shorts, pösigt linne, converse och rayban.
- vad fick dig att må bra?
 En viss person.

- vem saknade du?

 En viss person.

-de bästa nya människorna du träffade?
Träffadeinte så många nya.

- sommarens besvikelse?
Vädret

- sommarens bästa?
Vännerna.
                                                                                    


låt min gå i bitar.


Bjuder på min härliga min.


du strålar gul, jag skrattar blå.




Idag efter skolan så gick jag och dessa under bara tjejer ner till sjön och mumsade på godis och bara tog det lungt i det fina vädret. Skoldagen gick fort och var inte alls jobbig. Fick endast ut några böcker och liten biologi lektion. Imorgon så ska vi till hågelby på eftermidagen och göra något, vet inte riktigt vad.

jag slängde bort nån slags vän.


Första skoldagen avklarad! Usch vad jobbigt det var att gå upp tidigt på morgonen och veta att man måste skynda sej för att vara klar en viss tid. Och i morgon så ska jag gå upp ännu tidigare. Men det är skönt att vi har korta dagar, slutar vid 1 tiden. Men nu ska håret plattas och jag ska ta och kolla vad jag ska ha på mej imorgon, det ska tydligen bli ganska varmt.

skola.

Skola i morgon. Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte. Har precis mys med mamma framför sex and the city och druckit the från grekland. mys.

ta mig till kärlek.



jag förstår bara det som är vårt.


the voice09.

Hej bloggen! Igår var jag och några vänner på The voice09. Träffade även på några från mitt landställe. I slutet så var det några som slängde tårgas bara några meter ifrån oss. Alla fick verkligen panik, och alla sprang. Jag fattade först inte vad som hände. Som tur var så fick jag tag i Felicias hand. Men sen så var det några som ramlade precis framför henne, så hon ramlade också och tappade taget om min hand. Och jag försökte vända mej om och leta efter henne. Men alla pressade mej framåt. Sen när alla hade lugnat ner sej lite så fick några av mina vänner syn på mej. Men felicia var fortfarande borta. Det var en tjej jag såg som låg helt avsvimmad och låg och skakade. Riktigt läskigt var det, för jag trodde att Felicia låg så någonstans. Jag fick värsta paniken, men tillslut fick vi tag i Felicia tack och lov, precis efter vi hade bestämt ett ställe vi skulle mötas på så dog hennes mobil. Riktigt läskigt var det!

människorna här verkar så lyckliga nu.


moster & andreas händer.

Hej bloggen! Sitter ute i solen och spelar spel på msn. Har nog spelat alla spel som finns känns det som. Men jag har inget bättre för mig. Favoriterna spelas även om och om igen i öronen. Love it.

river flows in you.

 
Idag åkte jag och mamma in till stan igen. Mamma skulle färga håret på mosters salong. Sen så följde vi med henne hem och hälsade på små kusinerna. Åkte sedan med mormor hem.

i will follow you into the dark.


V


V som i Vacker.

peace is free.


sitter och sorterar och limmar in mina bilder i ett fint album, med Black stone cherry i öronen.

stenbrott.



Låt mig gå i bitar. Jag har gjort något så dåligt igen. Låt mig ha ont. Låt mig skrika färdigt tills bröstkorgen blir tom...Låt mig spricka sönder. Det har jag verkligen förtjänat. Låt mig vara dum,det blir din tur om en liten stund. Jag är, är jag? Jag är inte gjord av sten. Vad är farväl, vad är inte gjort av sten?
Jag ska fatta mig kort. Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont. Jag har skrikit färdigt och bröstkorgen är tom... Såg du jag sprack sönder. Kan du få mina armar på plats. Har du blivit stum?Var jag verkligen så dum? Jag är, är jag? Jag är
inte gjord av sten, Vad är farväl, vad är inte gjort av sten.

jag såg en stjärna falla.



Nu är bästa syster framme i kreta och sitter säkert på bussen till hotellet. LYCKO OSTEN! Tog lite bilder på henne precis innan hon skulle åka. Tog sedan farväl vid centralen och sedan tog jag och mamma en shopping runda. Hittade en mysig koffta och en mössa från H&M.. Ikväll såg jag en stjärna falla, och jag önskade mig något. Men det tänker jag inte säga, för då kommer det inte gå i uppfyllelse. Men fint var det.

som ett färgfotografi som nån förstörd med flit, är jag svartvit inuti?



Nu åker jag och Mamma in till stan för att vinka av storesyster som ska ta bussen till arlanda och sedan flyget till Kreta. Det är så orättvist! För hon åker till samma ställe som vi åkte till i början på sommaren.Sen så stannar jag och mamma kvar i stan och shoppar!

dagens


såhär ser jag ut idag. Nu ska jag träffa Julia och Felicia. Felicia kom nyss hem från kreta, så hon ser säkert ut som en pepparkaka, lycko osten!


jag har saknat ditt skratt.


Nu har jag duschat bort all landet lukt och smuts. Känner mej 100 gånger bättre.

Ny blogg.


Hej. Nu är jag hemma, har vart på landet i två veckor. Och nu när jag kom hem så kände jag för att skapa en ny blogg. Förändra mig,bli bättre och bjuda på mej själv.

RSS 2.0