.


bara så länge det finns stjärnor över oss.


HEJ. Går kvällen var kul, träffade på nya människor men även gamla goa. Kom hem med fel skor, men ska rätta till det i morgon! Idag så har jag bara degat hela dagen, Marcus var även här en stund. Snart så ska jag åka iväg och tända lite ljus för Farmor. ♥


fanfanfan.


emmi.
HEJ. Det här kommer bli ett tråkigt inlägg (som alla andra) Idag så har jag vart med Felicia, vi gjorde lite allt möjligt. Imorgon så ska jag och hon åka in till staden, jag ska äntligen klippa mig. Det blir nog bara topparna. Sen så ska ja träffa Marcus en stund, han ska låna lite saker av mig. Nej nu ska jag stänga av datorn och läsa klart min svenska bok. PUSS


12.44


Gårdagens köp.

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.


HEJ. Kom precis hem från vetrinären med Mamma och Ronja. Hon fick göra massa tester och blod prov, men det var inget fel med henne som tur är. Snart ska jag kanske möta upp Felicia en stund, får se vad vi hittar på.

carry on smiling and the world will smile with you.


Slänger in en outfit för det var så länge sen, men det är inte dagens.

they want to see us crawl.


HEJ. Idag så åkte jag in till staden med Felicia och träffade Malin. Vi köpte lite maskerad grejer, eftersom vi ska på halloween fest på fredag. Senare så träffade vi på lite andra människor också, var bara ute och gjorde ingenting.

stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?


Godmorgon. Igår kväll stack jag ut en stund ist för att sitta hemma hela kvällen och kolla på tv. Träffade först Marcus och Tommy, och sedan stötte vi på Felicia, Carolina & hennes pojkvän. Så vi drog hem till Carolina och kolade på film.
Nu om en stund så ska jag och Felicia åka in till staden och shoppa loss! Har verkligen inte shoppat på länge, så nu är det bara att öppna plånboken. Skulle egentligen klippt mig idag också, men moster var tvungen att vara hemma med lilla sötis kusinen som är sjuk. Men nu måste jag göra mig i ordning. PUSS

woke up and wished that I was dead.


HEJ. Idag så gick jag upp rätt så tidigt för att göra frukost till familjen. Det blev amerikanska pannkakor igen. Mums. Igår kväll så kom Marcus hem till mig, vi tog det bara lugnt och kollade på film och sånt. Idag så blir det ännu en slapp dag, för i kväll är det OTH och Gosip girl!

if I could just see you.


Friday im in love.

Hej bloggen! Fan vad skönt det är att ha höstlov nu. Imorse så gick jag hem till Julia med tjejerna och gjorde amerikanska pannkakor till frukost. Jätte gott var det! Sedan gick jag och träffade en kompis. Ikväll så ska jag träffa Felicia och vi ska gå och äta på Grekiska och sedan ska vi möta upp Alice, och sedan får vi se vad som händer. Kameran är med iaf med. Nä nu blev jag jätte hungrig så nu ska jag gå och rota i kökskåpen.

winnerbäck <3


Snart är det dags! :D

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Nu är det snart dags för skolan. Ska bara leta igenom hela min garderob efter något fint att sätta på mig, och sedan fixa håret.

uppsnärjd i det blå.







Fick lite tråkit mitt i pluggandet, så jag passade på att redigera lite foton jag tog på min underbara vän för några veckor sedan.

now it's much too late for me to take a second look.


Hej bloggen. Idag är sen en såkallad plugg-söndag, den tråkigaste dagen i veckan. Så idag blir det massa so pluggande och sen så ska jag även skriva lite på min novell som vi håller på med i skolan. Får se om jag hinner skriva klart, har inte så mycket kvar att skriva. Sen i kväll är det gossipgirl och one three hill!


never again.


Hej. Nu ska jag ta min blogg på allvar och försöka vara duktig att blogga så mycket jag kan. Igår så kom släkten hit och vi firade min syster som fyllde 18 år i fredags, grattis igen! Sen mot kvällen så drog jag hem till en kompis och bara tog det lungt och kollade på film.
Idag så blir det massor av pluggande, har spanska prov på tisdag och en biologi inlämning. Ska snart ta en plugg paous och ta och möta upp felicia och ta en promenad. Det har hänt en del, och hon är en riktigt bra lyssnare.

all these thing that i've done.


<3




Lite bilder från igår, fick egentligen inte lägga ut någon. Menmen! :)

RSS 2.0